IN-ECO - Air and Vacuum Components - Firma je distribuciona i nudi sopstvene proizvode, ili kao isključivi zastupnik svetskih proizvođača na teritoriji Slovačke republike, odnosno u srednjoj i istočnoj Evropi.Air and Vacuum Componentswww.in-eco.rs

FIRMA IN-ECO

Mi smo trgovačko i distributivno preduzeće koje nudi isporuku duvača, vakuumskih pumpi, merača protoka i elemenata za aeraciju i delova tehnologije za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, banje i velnes objekte. Nudimo usluge i savetovanje za naše klijente u regionu Centralne i Istočne Evrope.

Firma IN-ECO, d.o.o., je osnovana 1996. godine. Firma je distribuciona i nudi sopstvene proizvode, ili kao isključivi zastupnik svetskih proizvođača na teritoriji Slovačke republike, odnosno  u srednjoj i istočnoj Evropi.
Za prodavane proizvode dajemo servis u garantnom roku, kao i nakon isteka garantnog roka. Našim klijentima nudimo široki asortiman proizvoda, koji se koriste naročito u vodoprivredi.
 
Firma IN-ECO je ekskluzivni zastupnik firmi Alita Industries, Inc. (za srednju, istočnu Evropu i Skandinaviju),  i La Tecnica-fluidi (za Slovačku i Češku republiku). Od roku 2006 naša firma nudi membranske duvaljke i duvaljke sa bočnim kanalom kao sopstvene proizvode  „IN-ECO Air pump" i „IN-ECO Ring blower" modele serije INW. Sopstveni proizvodi su svojim kvalitetom i pouzdanošću već stekli mnogo zadovoljnih klijenata na slovačkom i evropskom tržištu.